United Headsets Rebrand

Expertises

Projectomschrijving

Nou, check United Headsets eens… Een headset fabrikant gevestigd in Den Bosch en met hun magazijn in Vught. Wij, het marketing team van Whooop, hebben hun marketinggame een flinke boost gegeven. We hebben niet alleen hun branding een strakke facelift gegeven, maar we hebben ook hun gloednieuwe website gebouwd vanaf de grond af aan.

Er is meer! We hebben niet alleen de site gebouwd, maar we hebben er ook voor gezorgd dat de copywriting perfect is, zodat elke zin lekker leest én goed scoort op SEO. En die productfoto’s van de headsets? Yep, die hgeeft onze fotograaf Eddie Mol gemaakt in zijn studio. We hebben al hun productseries uitvoerig gefotografeerd, plus wat sfeervolle foto’s op diverse locaties van hun merk gemaakt voor de website & de (digitale) brochures. Waarvan wij de DTP & Design uiteraard ook hebben verzorgd!

Oh, en laten we de social media niet vergeten! We hebben vette templates ontworpen die hun social game naar een hoger niveau tillen. Dus ja, als het gaat om marketingondersteuning, zijn wij de real deal. United Headsets is nu helemaal klaar om die wereld te veroveren, en wij zijn trots om ze daarbij te helpen. Let’s go!

Gratis SEO scan

Benieuwd hoe jouw website rankt in Google?

Vul je gegevens in. Wij doen GRATIS een SEO scan!