Détech Engineering

Expertises

Projectomschrijving

Check en ontmoet Detech Engineering! Een technisch detacheringsbureau in Eindhoven van technische professionals in de machinebouw & automotive industrie. We hebben alles uit de kast gehaald om hun online presence te boosten, en we zijn best trots op het resultaat.

Allereerst, hebben we enige tijd geleden een nieuwe website voor hen ontworpen, waarin de vacatures worden opgehaald uit hun recruitmentsysteem. Maar daar stopt het niet! We hebben ook hun hele huisstijl een make-over gegeven, inclusief visitekaartjes en roll-up banners.

We zijn niet alleen maar bezig geweest met het uiterlijk; we hebben ook de inhoud onder de loep genomen. Onze copywriters hebben ervoor gezorgd dat hun website gevuld is met aansluitende content met een tone of voice dat past bij hun doelgroep, maar ook Google tevreden stelt dankzij onze SEO specialisten.

We schrijven ook hun blogs en stellen de maandelijkse een vacature nieuwsbrief voor hen op, templates voor hun social media gemaakt én we houden de vindbaarheid van hun website nauwlettend in de gaten. Oh, en vergeet niet dat we ze hebben geholpen met het inrichten van hun recruitment systeem.

Dus ja, Detech Engineering, we’ve got your back!