IT'S ALL ABOUT
CONTENT

DTP & Design

Can you

see it?

IT'S ALL ABOUT
CONTENT

DTP & Design bureau

Je uitstraling naar de buitenwereld, oftewel je brand-identity, begint met een logo. Ook wordt bepaald welke kleurstellingen je gaat gebruiken, welk lettertype, het type beelden en een passende tone-of-voice. Met andere woorden; er ontstaat een framework voor al je uitingen welke je vervolgens doorvoert in alle communicatie die je verricht. Je identiteit draag je in principe met je mee zolang je bedrijf bestaat. Dat is althans het uitgangspunt en behoeft dus de nodige aandacht.

Als DTP & Design bureau geven wij op creatieve wijze passende invulling aan jouw vormgeving en branding. Van je logo en een passend icoon, tot je visitekaartje, het design van je website, headers voor je social media kanalen, auto of raam bestickering, een brochure en alles wat daar eventueel op volgt.

Heb je al een logo en huisstijl, maar ben je op zoek naar een DTP & Design bureau die snel, gemakkelijk designs of DTP-werk voor je kan maken voor verschillende doeleinden? Ook dan ben je van harte welkom bij Whooop!

WHOOOPWHOOOP!
let's see