Krekon B.V.

Expertises

Projectomschrijving

Voor Krekon, een bouwkundig constructief ingenieursbureau uit Heeze hebben we een mooi project uitgerold en een hele fijne samenwerking.

Het begon allemaal met de fotografie. We hebben eerst alle sfeerfotografie en portretfotografie verzorgd om de professionele en persoonlijke kant van Krekon vast te leggen. Daarna hebben we de structuur & teksten van hun website herzien en een nieuwe website ontworpen en gebouwd die volledig aansluit bij hun bestaande logo & huisstijl. Dit gaf de website niet alleen een frisse look, maar zorgde er ook voor dat de informatie helder en toegankelijk is voor bezoekers.

Om voor hun social media marketing hebben ook een contentplanner ontwikkeld om Krekon te helpen hun online aanwezigheid consistent en strategisch te beheren. Hiervoor hebben we diverse templates in Canva voor hen opgemaakt. Deze templates stellen Krekon in staat om zelf hun social media posts te ontwerpen en te plaatsen, zonder gedoe.

Kortom, we hebben Krekon geholpen om hun online presentatie naar een hoger niveau te tillen, terwijl ze tegelijkertijd de controle behouden over hun content. Het was een geweldig project en we kijken uit naar de volgende samenwerking!