The Circle of Hope

Expertises

Projectomschrijving

Via Brian Inostroza kwamen we in aanraking met een bijzonder mooi initiatief: The Circle of Hope. Deze organisatie zet zich in voor ongeneeslijk zieke mensen door retreats te organiseren die hen een moment van rust, verbinding en hoop bieden. Wat dit initiatief extra bijzonder maakt, is dat ze deze retreats graag kosteloos willen aanbieden aan de eerste groep deelnemers. Hiervoor zijn ze op zoek naar support en donateurs die willen bijdragen aan dit waardevolle doel.

Om The Circle of Hope te ondersteunen, hebben wij onze expertise ingezet en hen geholpen met het creëren van een prachtige website. Deze site dient als een hub voor informatie, inspiratie en donatiemogelijkheden. We zijn er trots op dat we op deze manier kunnen bijdragen aan hun missie en hopen dat hun boodschap nu nog meer mensen zal bereiken.

Benieuwd hoe dit bijzondere initiatief tot stand is gekomen en wat jij eventueel voor hen kunt betekenen? Luister dan naar het inspirerende verhaal van Dian Boers en Margot Corporaal via hun podcast. Ze delen hun passie, de uitdagingen die ze hebben overwonnen, en hun dromen voor de toekomst van The Circle of Hope. Samen kunnen we een verschil maken en deze retreats mogelijk maken voor degenen die ze het meest nodig hebben.