SEE YOU
EVERYWHERE

SEO/Search Engine Optimization

GO

FOR THE CATCH

SEE YOU
EVERYWHERE

SEO specialist

Je hebt een mooie website, de nodige Social Media kanalen ingezet en je verstuurt iedere maand een mailing of een nieuwsbrief. Heel goed! Maar is dat voldoende? Helaas. Om gevonden te worden moet je wat meer zeilen bij zetten. Thank god voor onze SEO specialist en SEA, Adwords en Social Advertising helden! 

SEO: Search Engine Optimization

Meer dan 90% van de internetgebruikers zoekt via…. Ja, Google! Maar, sta jij bij de eerste 10 zoekresultaten of moet je doelgroep drie pagina’s verder klikken voordat ze je tegenkomen?

Guess what?! Als het laatste het geval is dan heb je alle kans gemist om je doelgroep te bereiken. Maar niet getreurd… Dankzij onze SEO specialist kan zoekmachine optimalisatie (SEO) ervoor zorgen dat je website in ieder geval op de eerste pagina gevonden wordt in de organische zoekresultaten. Blijvende aandacht is key, want Google past zijn algoritmes regelmatig aan. Dus dat betekent dat je blijvend je strategie moet aanpassen om je plek te behouden. Iets met bezigheidstherapie ;-). Voor ons dagelijkse kost en wij draaien onze hand er dan ook niet voor om.

Je SEO kun je aanvullen met SEA middels het inzetten van zogenaamde Google Adwords campagnes voor belangrijke zoekwoorden waarop je wilt dat je website gevonden wordt.

WHOOOPWHOOOP!
GO FOR THE CATCH

Gratis SEO scan

Benieuwd hoe jouw website rankt in Google?

Vul je gegevens in. Wij doen GRATIS een SEO scan!