Lumidee

Expertises

Projectomschrijving

Wij zijn trots om onze klant Lumidee te hebben ondersteund met een breed scala aan marketingdiensten. Lumidee, een bedrijf dat staat voor kwaliteit en innovatie, heeft ons gekozen om hun online en offline aanwezigheid te versterken. Onze samenwerking draait om een continue, maandelijkse ondersteuning op diverse vlakken. Hieronder een overzicht van wat we voor Lumidee hebben gedaan.

Social Media Beheer; Elke maand zorgen wij ervoor dat de social media-kanalen van Lumidee up-to-date en aantrekkelijk zijn. We creëren en plaatsen boeiende content die niet alleen de betrokkenheid verhoogt, maar ook de merkbekendheid vergroot. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of andere platforms, we hebben het allemaal onder controle.

Contentmanagement Website & Webshops; Wij beheren de content van Lumidee’s website en webshops, waardoor de informatie altijd actueel is. Dit omvat het schrijven en plaatsen van nieuwe blogposts, productbeschrijvingen en nieuwsberichten. Door regelmatig te updaten, zorgen we ervoor dat bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Campagnes en Landingpages; Maandelijks ontwikkelen we doelgerichte campagnes en bijbehorende landingpages. Deze campagnes zijn ontworpen om specifieke doelgroepen aan te spreken en conversies te verhogen. We analyseren voortdurend de resultaten en passen de strategieën aan om maximale effectiviteit te garanderen.

DTP Ontwerpen; Onze creatieve afdeling zorgt voor de opmaak en het design van flyers, brochures, handleidingen, beursmaterialen, etc. Elk ontwerp is afgestemd op de merkidentiteit van Lumidee en draagt bij aan een professionele uitstraling. We zorgen ervoor dat alle materialen niet alleen informatief zijn, maar er ook visueel aantrekkelijk uitzien.

Fotografie; Kwalitatieve beelden zijn cruciaal voor effectieve marketing. Daarom verzorgen wij de portretfotografie, sfeerfotografie en productfotografie voor Lumidee. Of het nu gaat om pakkende productfoto’s voor de webshop of sfeervolle beelden voor een campagne, onze fotografen leveren telkens weer topkwaliteit.

Strategische sparsessies; Elke maand organiseren we strategische sparsessies met Lumidee en de fabrikanten van de merken die zij voeren. Tijdens deze sessies bespreken we de huidige campagnes, brainstormen we over nieuwe ideeën en plannen we toekomstige events. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we altijd inspelen op de laatste trends en behoeften van de markt.

Met onze maandelijkse doorlopende marketingondersteuning, zorgen we ervoor dat Lumidee zich kan focussen op waar ze het beste in zijn: het leveren van topkwaliteit producten. Ondertussen zorgen wij ervoor dat hun merk groeit en bloeit, zowel online als offline. Samen maken we het verschil!