SEE YOU
EVERYWHERE

Social media beheer

ALL EYES

ON YOU!

SEE YOU
EVERYWHERE

Social media beheer

Onmisbaar in je online marketingstrategie. Het is de ultieme manier om je bereik te vergroten en onder de aandacht te blijven bij je doelgroep. Consistentie en continuïteit zijn key! Consistentie in de manier waarop je iets deelt; het moet passen bij je identity. Continuïteit in de frequentie waarin je iets deelt; uit het oog uit het hart geldt zeker ook op social. Een goed social media beheer is dus van belang.

Al met al komt het er op neer dat er tijd en aandacht voor nodig is om op een goede manier onder de aandacht te komen en te blijven bij je doelgroep. En juist daar zit hem de crux. Bedrijven weten dat het een must is, willen er ook wel tijd en aandacht aan besteden, maar desalniettemin gaat de dagelijkse gang van zaken door. In alle drukte wordt het dan ook vaak vergeten of is het het eerste wat het onderspit delft.

Wij kunnen volledige beheer van je social media accounts voor je uit handen nemen. Van het opmaken van visuals of het creëren van social video’s, tot het schrijven en inplannen van je posts. Afhankelijk van je marketingstrategie en brand-identity bepalen we welke kanalen we inzetten en hoe we ze inzetten. We richten ze in en samen met jou zorgen we ervoor dat je op Social een gezicht krijgt en behoudt. Dat je je doelgroep niet alleen vergroot, maar dat je ook onder de aandacht blijft en er respons teweeg wordt gebracht. Welke vergroot kan worden middels de inzet van advertising.

En dit kan allemaal voor een vast bedrag per maand! Afhankelijk van de hoeveelheid kanalen en de hoeveelheid berichten, kunnen wij als online marketingbureau, het beheer van je social media al voor je uit handen nemen vanaf € 200,00 per maand.

WHOOOPWHOOOP!
let's GET SOCIAL