SEE YOU
EVERYWHERE

Website design

You only have one split second

to make a first impression

SEE YOU
EVERYWHERE

Website design & webshops

Je website is hét online visitekaartje voor je bedrijf. Als mensen jou, je product of dienst vinden komen ze daar (als het goed is) als eerste bij uit. Ze gaan ook héél snel weg als ze niet aanstaat wat ze daar tegenkomen. Des te belangrijk dus dat de uitstraling van je website past bij je identiteit, bij wat je te bieden hebt én dat mensen snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Jouw responsive website design ontwerpen wij op zo’n manier dat het je doelgroep in één oogopslag aanspreekt en ze snel vinden wat ze zoeken. Van portfolio websites, one-pagers en landingspagina’s tot webshops. Zowel qua uitstraling als de technische back-end, wij regelen het voor je!

Ook bij de bouw van jouw responsive website of webshop kunnen wij de SEO (Search Engine Optimization) voor je inrichten. Onze webdesigner zorgt ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden, dat je content SEO-vriendelijk is, en dat je technische aspecten op orde zijn, zodat jouw website of webshop vanaf lancering vindbaar wordt in de zoekmachines.

WHOOOPWHOOOP!
LET'S IMPRESS