SEE YOU
EVERYWHERE

Online Advertising

GO

FOR THE CATCH

SEE YOU
EVERYWHERE

Online Advertising

Organisch kun je veel bereiken met een goede inrichting en aanpak van je Online Marketing inspanningen. Maar soms, kan het zinvol zijn om een extra boost te geven aan je inspanning door te adverteren. Bijvoorbeeld middels Google Adwords om je vindbaarheid in een concurrerende markt te verbeteren of specifieke producten of diensten te pushen. Daarnaast kan Social Advertising ook heel effectief zijn om je doelgroep gericht te bereiken. Onze SEO, SEA en Social Advertising specialisten adviseren je graag welke middelen het meest effectief zijn voor jouw doel(en). 

SEA: Search Engine Advertising

Je SEO kun je aanvullen met SEA middels het inzetten van zogenaamde Google Adwords campagnes voor belangrijke zoekwoorden waarop je wilt dat je website gevonden wordt.

Niet geschoten is altijd mis, gericht schieten is vaker raak!

Social Advertising

Geldwolven zijn het, die social media aanbieders. Platforms als deze zijn gratis, omdat ze leven van advertentiegelden. En dat is terug te zien in de manier waarop ze hun algoritme beleid voeren. Ben je actief op social maar besteed je er geen cent? Dan zul je minder vaak en minder gericht in beeld komen bij je doelgroep. Om je doelgroep te vergroten en écht op een effectieve manier te bereiken is het daarom slim om te adverteren op Facebook, Instagram of LinkedIN. Ook dat kunnen wij. Doeltreffend gaan wij graag voor je aan de slag!

WHOOOPWHOOOP!
GO FOR THE CATCH