Naomi de Werdt

Expertises

Projectomschrijving

Voor diëtiste Naomi De Werdt hebben wij haar helemaal geholpen met een gloednieuwe website die paste bij haar bestaande logo, huisstijl & kleuren. En weet je wat het beste is? Wij hebben alles voor haar geregeld!

Eerst en vooral hebben we een strakke nieuwe website voor Naomi gebouwd die haar praktijk en diensten goed weerspiegelt. Van frisse kleuren tot een gebruiksvriendelijke indeling, het zit allemaal inbegrepen. Maar wacht, er is meer!

We hebben ook de teksten voor haar website verzorgd en geperfectioneerd. Met onze copywriting skills hebben we ervoor gezorgd dat haar boodschap luid en duidelijk overkomt, en dat haar klanten meteen weten waar ze voor staan.

En natuurlijk hebben we niet de belangrijkste stap overgeslagen: SEO! We hebben de SEO van haar website helemaal op punt gezet, zodat ze makkelijker gevonden wordt in de online jungle. En het beste van alles? We blijven haar website maandelijks monitoren om ervoor te zorgen dat ze in de Top 10 blijft staan!

Dus, als je ooit op zoek bent naar een SEO specialist, een copywriter of creatieve webdesigner? Dan weet je wie je moet bellen. Whooop staat voor je klaar!