SEE YOU
EVERYWHERE

Online Advertising

GO

FOR THE CATCH

SEE YOU
EVERYWHERE

Online Advertising

Je hebt een mooie website, de nodige Social Media kanalen ingezet en je verstuurt iedere maand een mailing of een nieuwsbrief. Heel goed! Maar is dat voldoende? Helaas. Om gevonden te worden moet je wat meer zeilen bij zetten. Thank god voor onze SEO, SEA, Adwords en Social Advertising helden! 

SEO: Search Engine Optimalization

Meer dan 90% van de internetgebruikers zoekt via…. Ja, Google! Maar, sta jij bij de eerste 10 zoekresultaten of moet je doelgroep drie pagina’s verder klikken voordat ze je tegenkomen?

Guess what?! Als het laatste het geval is dan heb je alle kans gemist om je doelgroep te bereiken. Maar niet getreurd… Dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij ervoor zorgen dat je in ieder geval op de eerste pagina gevonden wordt. Blijvende aandacht is key, want Google past zijn algoritmes regelmatig aan. Dus dat betekent dat je blijvend je strategie moet aanpassen om je plek te behouden. Iets met bezigheidstherapie ;-). Voor ons dagelijkse kost en wij draaien onze hand er dan ook niet voor om.

SEA: Search Engine Advertising

Je SEO kun je aanvullen met SEA middels het inzetten van zogenaamde Google Adwords campagnes voor belangrijke zoekwoorden waarop je wilt dat je website gevonden wordt.

Niet geschoten is altijd mis, gericht schieten is vaker raak!

Social Advertising

Geldwolven zijn het, die social media aanbieders. Platforms als deze zijn gratis, omdat ze leven van advertentiegelden. En dat is terug te zien in de manier waarop ze hun algoritme beleid voeren. Ben je actief op social maar besteed je er geen cent? Dan zul je minder vaak en minder gericht in beeld komen bij je doelgroep. Om je doelgroep te vergroten en écht op een effectieve manier te bereiken is het daarom slim om te adverteren op Facebook, Instagram of LinkedIN. Ook dat kunnen wij. Doeltreffend gaan wij graag voor je aan de slag!

WHOOOPWHOOOP!
GO FOR THE CATCH